På Hjørring Grafisk Værksted ønsker vi at udbrede kendskaben til grafik og give mulighed for at prøve kræfter med håndværket. Vi ønsker med vores workshops at give en forståelse for de klassiske trykteknikker udfra en legende og undersøgende tilgang, og altid med kyndig vejledning af erfarne trykkere.

Vi tilbyder workshops både for professionelle og nybegyndere. Se aktuelle workshops og tilmeld dig nedenfor .

Kan du samle en gruppe selv, laver vi også gerne et individuelt forløb til jer. Du kan kontakte os for mere information på: cecilieenevold@hgv.dk

Tilmeld dig nederst på siden:

Aktuelle Workshops:
2022

Weekend workshops:
Alle workshops er fra kl 11-16

August: 13+14
September: 17+18

Sommerkursus:
for børn og voksne
Juli: 14-17 (4 dage)

WORKSHOP I GRAFISK TRYK
Workshoppen er til dig, der vil lære mere om tryk eller til dig der er nybegynder. Du vil på forløbet blive introduceret til forskellige trykteknikker, komposition og farvelære, og få hjælp til at trykke selv. Vi vil undervejs have individuel og fælles sparring omkring billedsprog.

På workshoppen kan du arbejde med flg. trykteknikker:

Linoleum

Paptryk/collografi

Koldnålsradering

Underviser på forløbet er kunstneren Cecilie Enevold, der er uddannet billedkunstlærer og har mange års erfaring inden for grafik. 

Der er plads til at 12 deltagere på hvert hold.

Pris:
1000 kr/person for weekend workshop.
2000 kr/person for sommerkursus 
Alle materialer er inklusiv.

Og der serveres kaffe og kage. 

Har du spørsmål, så skriv endelig på cecilieenevold@hgv.dk

Tilmeld dig her:
Skriv gerne hvilken workshop du ønsker at deltage i, så kontakter vi dig hurtigst muligt. De fleste workshops har begrænsede antal pladser, du vil derfor først være sikret en plads når du har hørt nærmere fra os.