På Hjørring Grafisk Værksted ønsker vi at udbrede kendskaben til grafik og give mulighed for at prøve kræfter med håndværket. Vi ønsker med vores workshops at give en forståelse for de klassiske trykteknikker udfra en legende og undersøgende tilgang, og altid med kyndig vejledning af erfarne trykkere.

Vi tilbyder workshops både for professionelle og nybegyndere. Se aktuelle workshops og tilmeld dig nedenfor.

Kan du samle en gruppe selv, laver vi også gerne et individuelt forløb til jer. Du kan kontakte os for mere information på: cecilieenevold@hgv.dk

Aktuelle Workshops:

WEEKEND-WORKSHOP I GRAFISK TRYK

Workshoppen er til dig der vil lære mere om tryk eller til dig der er nybegynder. Du vil på forløbet blive introduceret til forskellige trykteknikker, komposition og farve lære, og få hjælp til at trykke selv. Vi vil undervejs have individuel og fælles sparring omkring billedsprog.

Underviser på forløbet er kunstneren Cecilie Enevold, der er uddannet billedkunstlærer og har mange års erfaring inden for grafik. 

Dato: 27+28 november 2021 kl 11-16

Der er plads til at 12 deltagere på holdet.

Pris: 1000 kr/person for begge dage.
Alle materialer er inklusiv.

Og der serveres kaffe, kage og frisk frugt. 

Har du spørsmål, så skriv endelig på cecilieenevold@hgv.dk

 

Tilmeld dig her:
Skriv gerne hvilken workshop du ønsker at deltage i, så kontakter vi dig hurtigst muligt. De fleste workshops har begrænsede antal pladser, du vil derfor først være sikret en plads når du har hørt nærmere fra os.